Pružamo Vam mogućnost najma vozila po posebnim rent a car cijenama.


Odaberite i Vi naše usluge i uvjerite se zašto smo broj jedan rent a car u sjeverozapanoj Hrvatskoj i šire.


Ljudi koji putuju bilo iz razonode ili posla danas traže individualni prijateljski pristup i pouzdanost kako bi zadovoljili svoje potrebe.
Velika većina njih je prepoznala upravo REVIAN Rent a Car Varaždin kao pouzdanu tvrtku koja će im osigurati kvalitetnu uslugu.

Cilj tvrtke REVIAN Rent a Car Varaždin je zadovoljstvo klijenata, omogućujući najbolju moguću uslugu, prijateljskim i pouzdanim osobljem, povoljnim cijenama za svačiji džep, kao i flotom novih i pouzdanih vozila renomiranih proizvođača. Sva vozila opremljena su klima uređajem.
Više informacija o našim rent a car uslugama, lokacijama naših ureda pregledajte na web stranici REVIAN rent a car Varaždin ili budite nas slobodni kontaktirati.
Hvala Vam na ukazanom povjerenju i nadamo se kako ćete za slijedeće putovanje odabrati upravo neko od vozila iz flote REVIAN rent a car.

Volkswagen Golf Mk7 

Golf VII je automobil za svaku preporuku, ovaj VW je u mnogima segmentima iznad skupljih automobila. Prvi njemački automobil je jedno izvanredno vozilo, koje nudi vrhunsku voznu dinamiku, odličnu sigurnost i izezetno visok nivo udobnosti.


Mercedes-Benz B-klasa

Krenite na put s modelom Sports Tourer koji svojom agilnošću i komforom svaki izlet pretvara u malo putovanje. Otkrijte neistražena područja pomoću održivih inovativnih pogonskih tehnologija te, u dodatnoj opremi, s dinamičnim pogonom na sve kotače 4MATIC. A sve je osvijetljeno najljepšim svjetlom prednjih svjetala LED High Performance u dodatnoj opremi. Vaša B-klasa već čeka.


VW Passat

Osvježen Volkswagen Passat 2016. sa stilskim i tehnološkim ažuriranjima. Passat sa dodatnim LED prednjim i stražnjim svjetlom, prednji odbojnik s naglaskom na crnu boju, stražnji raspršivač i posebni 19-inčni kotači. Ažurirana nadzorna ploča obuhvaća sustav MIB II tvrtke (modularna infotainment platforma) s dvije veličine dostupnih zaslona osjetljivih na dodir, ovisno o paketu opcija. Ovi zasloni također će sadržavati senzore blizine kako bi se pojavile relevantne kontrole dok se vaša ruka približava zaslonu. Sustav je namijenjen ponudi Volkswagenovog sustava za povezivanje Car-Net s Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink kompatibilnošću, koji vam omogućuje jednostavno povezivanje gotovo bilo kojeg smartphone uređaja. Passat ima automatsko kočenje nakon sudara, čime se sprječava da se flipera i udari u druge predmete nakon početnog udara, kao standard na svim modelima, kao i kamere na zadnjem dijelu. Adaptivna tempomatska kontrola, upozorenje od naprijed-sudara s autonomnim kočnicama u slučaju nužde, monitor sa slijepošću s upozorenjem stražnjeg prometa, upozorenje na slijetanje trake i pomoć pri parkiranju vozila dostupni su ovisno o razinama oplata.


Volkswagen up!

Ugođaj, komfor i sigurnost velikog auta u malom pakiranju. Maleni je Volkswagen najbolje ocijenjeni klasični auto. U Volkswagen Up!-u vozač i putnici se osjećaju dobro zaštićeni, a i položaj sjedenja, prostranost i funkcionalnost su kao da se vozi ozbiljan automobil. Up! je funkcionalan auto, koji može dobro poslužiti i za duga putovanja. Dobro vuče i potpuno opterećen, a čvrsto stoji na asfaltu i lako ga je kontrolirati. Ovjes i sjedala su ugodno tvrdi. Dobro je prigušen, i tek iznad 4000/min osjetnije prodire u unutrašnjost. Tada pruža i malo sportskog ugođaja, pogotovo što motor rado ide u visoke okretaje. Vrline njemačke mehanike pokazuje i precizan mjenjač, koji vuče na šaltanje, pa je lako iz motora izvući maksimum. Ljubiteljima temperamentne vožnje to odgovara, jer se Up! pretvara (gotovo) u malenu jurilicu.


Kombi CITROËN GrandTourer

Moderno vozilo snažnog karaktera, svojim trima izvedbama i mogućnostima unutarnjeg uređenja daje novi odgovor na potrebe suvremenih obitelji i osoba koje vole putovati s prijateljima, ali i poslovnih korisnika. Taj je novi kombi pravi nomad koji ide u korak s vremenom te beskompromisno objedinjuje udobnost, praktičnost i estetiku. Zahvaljujući novoj platformi GrandTourer nudi iznimna vozna svojstva i učinkovitost te potrošnju po kojoj je „Best in Class“. Opremljen je tehnologijama koje jamče visoku razinu sigurnosti i svakodnevni život čine lakšim.


Suzuki Swift 2018

Swiftova linija motora iako možda nije najjači motor, treba biti više nego prikladna za urbanu vožnju. Neobično za supermini, iako to može znatno povrijediti performanse, s duljim brdskim dijelovima koji zahtijevaju da odaberete niži stupanj prijenosa. Ovaj mali turbo punjeni trokračni motor nije tako učinkovit kao i 1.2, ali je mnogo peppier. To je također jedini motor koji je dostupan s automatskim mjenjačem, iako će vam trebati vrhunski sponzorirani SZ5 trim za to. Automatski mjenjač je relativno gladak i dobro reagira na ulaze iz podizača lopatica na stražnjem dijelu upravljača. Konačno, ručni SZ5 Swifts dolaze s motorom Boosterjet, ali uz dodatak blagog hibridnog sustava označenog SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Ovo dodaje malu bateriju i kombiniranu jedinicu motora / generatora koja može oporaviti energiju prilikom usporavanja i povećanja vučne snage s niskim brojem okretaja motora. Iako ne možete raditi na električnoj energiji sami kao neki hibridi, ovaj sustav čini motoru osjećaj kao daleko veća jedinica. Stvarno nemojte morati nagovoriti motor da bi ga mogao privući da se ubrza. Također poboljšava gospodarstvo i emisije.


Suzuki Vitara 2018

Suzuki Vitara ima čvrstu, ali dobro ugušenu suspenziju. Velike udubine ili rupe rade bezobzirno udaranje kroz kabinu, ali vožnja rijetko osjeća neraspoloženje ili nespretnost. Osim toga, tijelo automobila ne naginje se u kutovima, što pomaže u sprječavanju bacanja putnika i nadahnuće visoke razine povjerenja. Vitara možete voziti satima na autocestama ili preko zemlje na grubim cestama i ne bi se naporilo ili neugodno. To je i dalje slučaj čak i na slabijem izbočenom S modelu.